Och så blev det mars.

(null)
 
Hallå! Nu är det mars och jag har njutit av varje solglimt jag fått. För tillfället sitter jag på stadsbiblioteket – trodde det skulle motivera mig mer om jag omger mig med andra människor som också sitter och är fokuserade. Allt jag kan tänka på är hur mycket det låter när andra skriver på tangentborden och hur lätt det är att bara stirra in i en vägg istället. 
 
På bilden ovan ser ni boken som förgyller mina morgonar i kollektivtrafiken, nämligen Tatueraren i Auschwitz även känd som bokklubbens första bok. Jag har gått och blivit med bokklubb och det känns väldigt kul! Kan knappt vänta tills vår första träff där vi kan dyka ner i boken på riktigt. 
 
(null)
 
Sedan vi sist hördes av har jag hunnit vara hemma i Närke, fikat med praktikanterna, jobbat på Ica, träffat skrivande människor, besökt på naturhistoriska och varit på praktiken en hel del, så klart. Livet rullar på helt enkelt och varvas med diverse jobbsök, serier och att frysa på kontoret. När vi ändå pratar serier: The Umbrella Academy och Sex Education rekommenderas starkt! 
 
(null)
 
Här är en bild från förra lördagen. Gick runt halva Stockholm i jakt på "den perfekta baren". Fick se väldigt mycket av Stockholm iallafall! 
 
(null)
 
Igår var det 8 mars och det var fullt av event i samband med internationella kvinnodagen. Jag och en annan praktikant representerade Kvinna till Kvinna på Tempos dokumentärfestival på Morfar Ginko. Det var väldigt intressant att höra på dokumentärpodden och panelsamtalet efteråt. 
 
Idag ska jag försöka få ihop lite personliga brev, önska mig lycka till! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer
Postat av: Daniela

Hej! jag är en 19årig tjej som för ungefär 3 veckor sen gjorde en dubbelkäkoperation för mitt underbett.
Har sett att du också planerar att göra en därför jag skriver.
Det är kul att prata med andra om det som är nära ens ålder för man känner sig lätt väldigt ensam i den är fruktansvärda processen.
Vill inte skrämma dig haha men det har varit väldigt väldigt jobbigt både fysiskt och psykiskt.
Just nu står tiden still och känns som att min svullnad aldrig kommer försvinna, men har i och för sig bara kommit halvvägs tills allt börjar ta sig.
Dom säger att efter 6 veckor börjar man se normal ut.
Vet inte riktigt vad jag ville komma fram till med den här kommentaren oj vad långt jag skrivit nu.
Aja, är nyfiken på dina tankar kring operationen vore kul att läsa och kanske se bilder på ditt underbett.
Ha det bra

Svar: Hej! Självklart kan vi prata mer om käkoperationen. Har du någon mejl/messenger eller liknande? :)
Hanna Ida Hong Larsson

2019-03-10 @ 17:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback