190131

(null)
 
Hallå! Jag lyssnar på Krunegård och böjer min rygg på ett minst sagt onaturligt sätt. Imorse vaknade jag med en märklig träningsvärk i högra sidan av övre ryggen och mörkröda blåmärken längs benen. Jag antar att det är priset jag får betala för att jag äntligen hittat en kul träningsform som funkar för mig. 
 
På praktiken flyter allt på jättebra, jag jobbar vidare på mitt projekt och dyker ner i excel-ark. Imorgon hoppas jag bli klar med förarbetet av projektet så jag kan gå vidare och börja med det projektet faktiskt innebär. Känns iallafall kul att ha den här sortens uppgifter igen – det skiljer sig ju en hel del från det jag sysslat med de senaste två åren. 
 
Övrigt då? Jo, men jag har ätit pizza flera dagar i rad och inte lagat mat sedan i lördags (eller var det söndags?). Jag lever på frysta matlådor och dricker alldeles för mycket varm choklad på praktiken. De senaste kvällarna har jag haft en identitetskris i miniformat, läst om utbildningar och tänkt att jag "borde fördjupa mina kunskaper genom skolans värld". Om det innebär att djupdyka ner i kommunikationsbranschen, plugga skrivande på folkis eller svida om till förlagsvärlden är ytterst oklart (och lär nog vara det ett tag framöver). Vill göra allt, helst på samma gång, alltihop verkar ju så kul! 
 
Jaja, annars händer det inte särskilt mycket. Jag går på intervjuer för extrajobb och kompisdejtar nya människor över AW:s mitt i veckan. Nu ska jag och min halvt trasiga kropp gå till köket och äta rostmackor! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback