190210

(null)
 
Hej människor. Det här berget kan en spana på om en hoppar av tvärbanan vid Globen. Jag var frusen, försökte att inte halka och gick jäktat till praktiken, men var tvungen att stanna och knäppa en bild. En måste ju prioritera. Med största sannolikhet tog jag en kopp varm choklad när jag kom till kontoret.
 
Kul grej på jobbfronten: i början av veckan fick jag reda på att jag fått ett extrajobb! Så, numera är jag anställd av ett bemanningsföretag som bemannar Ica-butiker. Det känns jättebra eftersom jag kan bestämma när jag ska jobba och inte, vilket passar så bra med min praktik. Men letar (så klart) efter fler jobb till sommaren, så jobbletandet fortsätter. 
 
(null)
Ph; i fredags kväll var jag och Evelina på poesiuppläsning.
 
I torsdags gick jag på AW med människor från en Facebook-grupp på ett ställe som hette Lådan. Det var mycket folk i lokalen och lite väl högjutt, men väldigt trevligt. Så himla roligt att träffa nya människor! En av sakerna jag såg fram emot när jag visste att jag skulle flytta till Stockholm var att träffa nya människor. Det går så klart att göra varsomhelst, men här finns det många som är i samma sits. Hittills har jag varit på två kompisdejter och en AW där jag inte känt personerna innan. Jag trodde att det skulle vara stelt och obekvämt, men det var ju precis tvärt om. 
 
I fredags var jag på praktiken och sedan hade vi på kommunikationsavdelningen en AW på ett ställe som hette Orangeriet. Det var jättemysigt där och ett plus i kanten med att gå på kompisdejter och AW:s är att lära känna Stockholm genom barer och restauranger. Också plus i kanten att lära känna de en jobbar med utanför kontoret. Efteråt mötte jag upp Evelina för att gå på poesiuppläsning. Jag hade aldrig varit på det förut och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig (eller om jag skulle tycka om det?!). Det var en minst sagt skön avslutning på fredagen!
 
Igår, lördag, mötte jag upp Alex för att gå i second hand-butiker. Jag tror vi gick igenom varenda butik på Söder. Tyvärr tror jag inte att jag är särskilt bra på att fynda second hand, hittade nämligen ingenting alls. Eller jo, ett löste men det var varken second hand eller wow-billigt. Gott var det iallafall (och tur var väl detI). Resten av dagen spenderade jag i sann lördagsanda: äta taco och kolla på QX-galan. 
 
Idag, söndag, har jag haft en klassisk söndag: städa, yoga, laga matlådor och slänga skräp. Har avverkat x antal avsnitt av Framgångspodden också. Kommande vecka kommer bli mycket lugnare och återhämtning står mentalt inskrivet i kalendern. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses.