Tre visdomständer fattigare

(null)
Två bilder innan operationen. 
 
Hej människor. Här har det varit tyst, för veckorna rullar på utan avbrott. Senaste: jag opererade bort tre visdomständer i torsdags. Idag har det med andra ord gått precis en vecka och jag börjar äntligen se ljuset i tunneln. Numera ser jag inte ut som en hamster, vilket jag gjorde fram tills idag, och jag har mer energi än jag någonsin haft sedan operationen. Tyvärr har det inte alltid varit så. 
 
Fram tills i måndags har jag haft feber från och till och i måndags kontaktade jag USÖ. Dagen efter besökte jag USÖ och de sa att det kunde vara en infektion, eller början till en, och sedan dess går jag på penicillin. Det resulterade även i att jag är sjukskriven från jobbet på grund av att jag fortfarande inte kan äta något som behöver tuggas. Kan dessutom inte öppna min mun tillräckligt mycket för att få in något som inte är flytande eller som inte har skurits till minimala bitar. Trodde inte att den här processen skulle bli så långdragen, utan att jag skulle vara tillbaka på jobbet i måndags. Ibland är jag verkligen för optimistisk, eller naiv kanske folk kallar det. 
 
Läkaren jag träffade sa även att denna operation är en slags minioperation i jämförelse med käkoperationen jag ska göra. Allt, inklusive längden på operationen och tiden efter, kommer vara såhär. Klarar mig inte ens en vecka utan att tänka på riktig mat, så vet inte hur den operationen kommer gå. Det är förresten anledningen till att jag opererade bort mina visdomständer. Om ungefär ett år hoppas jag genomgå en käkoperation för att bli av med mitt underbett. Anledningen till att jag har underbett är för att jag föddes med läpp-, käk- och gomspalt (fritt fram att googla för den som inte hört talats om det förut). 
 
Det är inte ett ämne som har kommit upp på bloggen tidigare, men jag tänker att det är dags nu. Jag har spenderat oerhört mycket tid med att leta efter bloggar som handlar om käkoperationer, speciellt om underbett, och tänker att jag kan bidra med ytterligare ett perspektiv. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback