Skyskrapor från Rockefeller Center och vårt rooftop.

 
Här är de sista bilderna från New York! Jag har medvetet lagt bildredigerandet på is för jag ville inte att bilderna skulle ta slut, men jag antar att det är dags att sätta punkt för det äventyret nu. Det känns som att jag nyss stod däruppe och tittade ut över Manhattan. Försöker lura mig själv att det inte var flera månader sedan. 
 
 
Allt kändes så litet när jag stod där och tittade ner. Varje problem, indentitetskris och livsstress. På något sätt fanns det inte där. Där var luften mycket lättare att andas. 
 
 
Den här utsikten gör mig K-N-Ä-S-V-A-G. Fun fact: när vi började prata om att åka till New York var jag inte ens sugen på att åka dit. Tvekade flera gånger i mitt huvud innan jag bestämde mig för att följa med. Tur var väl det för hade det ju helt amazing! 
 
 
Den här bilden (↑) är egentligen tagen från Roosevelt Island. Vi tog linbanan dit och strosade runt där ett tag. 
 
 
Här börjar alla bilder från vårt rooftop! Det var verkligen drömmen och jag önskar att alltid hade ett tak att hänga på. Fun fact #2: för någon som är höjdrädd så har jag en konstig förkärlek till tak. Antar att tricket är att inte titta ner! 
 
 
Det kändes som en oas mitt i smeten. Verkligen det perfekta stället att djupdyka ner i en bok. Nästan lika bra som i park till och med!
 
 
Jag kommer ihåg hur jag brukade dagdrömma om New York. Att jag en dag skulle komma dit. Min dagdröm och verkligheten stämde sällan överens, men det blev en jättebra resa i alla fall. 
 
 
Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback