”Varje slut är början på något nytt”

(null)
Ph; min och Elinas julkola. Tog en halv evighet att baka.
 
(null)
Ph; en gruppbild från uppvisningen på pole dancen.
 
Hej allihopa! Idag har jag sagt hej då till barnen på ena skolan där jag jobbar. Jag är så himla tudelad när det gäller att sådant, men till slut kommer det bli bra det här också. På ett sätt är det ju det jag har jobbat för hela tiden, men det känns fortfarande lite jobbigt. Från och med nu har jag åtta dagar kvar inom skolans värld – spännande!
 
Tar över lag inte så mycket bilder för tillfället, så slängde in två stycken jag hittade i mobilen. Den första är från mitt och Elinas julbak för ett par helger sedan. Sent inpå natten stod jag och diskade rent plåtarna. Tänker aldrig mer göra kola sent på kvällen...
 
Den andra bilden är från i lördags då vi hade uppvisning på pole dancen. Från just min grupp var vi bara två stycken, men det gick bra iallafall. Jag var supernervös och trodde att jag skulle få sån scenskräck när jag gick ut i salen, men jag hade verkligen fel. Fastän det stod människor tryckta mot varje vägg i salen, så märkte jag inte av dem alls. Jag var helt fokuserad på koregrafin, hur jag skulle lyckas sätta mig på stången och i vilken ordning alla steg kom. Även om detta år varit dåligt på många sätt, så är pole dancen verkligen ett plus! Jag känner redan nu att jag vuxit otroligt mycket som person och min comfort zone är så mycket större nu. Just därför är det extra roligt att jag fortsätter med pole dance även efter nyår – kan knappt vänta! 
 
När vi ändå pratar om livet efter nyår... Då händer det grejer! Under hösten har jag sökt olika jobb och praktikplatser, nästan i ren panik, och förra veckan fick jag reda på att jag fick en praktikplats. Det kändes verkligen som att allt började lösa sig. Så, i mitten av januari flyttar jag upp till Stockholm! Det ska bli hur kul som helst och jag har stora förväntningar på hela våren. 
 
Men, än är vi inte där. Jag är i full jakt på ett extrajobb för att dryga ut i sparkassan och dessutom har jag en rad högtider att fira, däribland min födelsedag. Jag ser verkligen fram emot att träffa vänner jag inte sett på länge. Dessutom är det ett privilegium att kunna ha dem i ett och samma rum! 
 
Anyway, nu ska jag gå och klippa min lugg lite. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback