Budapest: Szimpla Kert

Nu har jag äntligen redigerat klart mina bilder från sommarens backpackingresa. Det känns som en halv livstid sedan jag satt på flyget till Budapest, men det var bara ett halvår sedan, närmare bestämt i början av juni. Min kompis Alexandra var på utbytestermin där hela våren och jag passade på att hälsa på henne och resa runt lite. 
 
 
Flyget gick från Skavsta flygplats på lördagen och jag kom fram till Budapest på eftermiddagen/kvällen. Vi åt middag på ett food truck-ställe som hette Karavan. Där hade de helt underbara sötpotatispommes som jag knappt kunde få nog av. Efteråt stannade vi till på Szimpla Kert, vilket är en väldigt besökt ruinbar. 
 
 
Jag är ett stort fan av barer som har en speciell design och enligt mig är det ofta den bästa upplevelsen på en bar. Därför blev jag snabbt imponerad av Szimpla.
 
 
Jag var rätt slut efter en hel arbetsvecka och en hel dag med resande, så efteråt gick vi hem och peppade inför morgondagen då vi skulle turista som bara den. Jag visste knappt ingenting om Budapest innan jag reste dit, så jag bad Alex att ge mig en rundtur. Mer om den rundturen i nästa inlägg!


Kommentarer
Postat av: NICOLE

Men å vad roligt med en tågluff, tänk så mycket en får se då efter vägen :) Budapest vill jag också besöka :D SV: tack snälla du! På Abigo, i Askersund jobbar jag.. :) Hoppas allt är bra med dig! :)

2018-12-02 @ 17:19:45
URL: http://nouw.com/nwistrand

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback