Örebro och Stockholm.

(null)
 
Hallå där människor. Nu har ännu en vecka kört igång, men jag tänkte att vi tittar lite på vad som hände förra veckan. I torsdags åkte jag in till Örebro för att träffa Alva som var hemma ett par dagar. Efter att bara ha pratat i telefon i flera månader kändes det bra att prata öga mot öga. Tänk att det blivit så ombytta roller: att det numera är hon som kommer hem någon helg ibland, medan jag fått någon slags vardag här. Märkligt. 
 
(null)
 
Efter jobbet i fredags tog jag bussen till Hallsberg och därefter tåg upp till Stockholm. Har saknat både staden och människorna i den! Förutom att fira Kats 22-åriga liv gick vi i Gamla stan, åt pasta och hade mindre livskriser. Som vanligt, med andra ord.
 
(null)
 
(null)
 
Innan jag skulle åka tillbaka på söndagskvällen hann vi med ett besök på Fotografiska. Extra kul eftersom jag inte varit på just det museumeet förut. Det har faktiskt stått på min "att besöka"-lista ett tag nu.
 
(null)
 
(null)
 
Förutom detta har jag även gått och blivit med nya glasögon. Eller ja, om tre veckor är det officiellt. Jag hade världens beslutsångest förut idag i affären, mest för att bågarna verkligen måste passa. De ska ju trots allt vara med mig alla mina vakna timmar. Hoppas verkligen att jag tycker om dem lika mycket när de väl kommer.
 
I alla fall, förutom nya glasögon går det även framåt på andra fronter i livet. Idag fick jag till exempel lite mer information om min operation. Det är fortfarande väldigt oklart, men huvudsaken är att det går framåt. 
 
Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer
Postat av: Evelina Carlson

KUL med Fotografiska! Ett utav mina favoritmuséer faktiskt! <3

Svar: Jaa, det var riktigt kul! Förstår att det är en av dina favoriter. Kommer definitivt gå dit fler gånger :)
Hanna Ida Hong Larsson

2017-11-07 @ 12:15:21
URL: http://carlsonevelina.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback