171111

Försöker läsa en suddig inskannad text om postkolonialism. Mina ögon svider, men jag vet inte om det är på grund av förkylningen, ljusstyrkan på skärmen eller det faktum att jag har för svag styrka på mina glasögon. Den senaste tiden har min kropp sagt ifrån och i fredags kom droppen som fick bägaren att rinna över. Det som började som en lätt förkylning övergick till hostattacker och feber. När jag kom hem från jobbet la jag mig i soffan och reste mig inte upp på hela kvällen.
 
Har ordinerat mig själv en helg med så lite aktivitet som möjligt. Ändå spännande att det i min värld betyder två middagar och plugg..? Jag kommer inte ihåg mitt nyårslöfte, om jag ens hade något, men jag tänker att nästa års nyårslöfte borde vara något i stil med "gör mindre, stressa mindre". (Säger hon som väntar på operation och planerar långresa) .Skulle behöva en daglig påminnelse om att släppa alla krav. Kanske borde ha det som text på min bokstavstavla istället. 
 
Kanske bara har hamnat i en ond cirkel just nu. För ett par veckor sedan flöt allt på precis som planerat. Nu kan jag bli stressad av bara tanken på att vara borta en hel helg. Jag blir till och med stressad över att jag är stressad, för jag tycker att jag inte har något att vara stressad över alla gånger. Härligt att vara jag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback