Parkhäng, konserter och annat kul.

 
Hallå där människor! Här sitter jag och försöker skriva ihop något sorts inlägg, fastän klockan är alldeles för mycket. Jag tror att min kropp börjar säga stopp till fullbokade veckor och alldeles för mycket ja-sägande. Tyvärr gör min hals ont bara jag hostar och min rygg värker bara jag sitter ner. Kul att vara jag har jag hört. I alla fall, nog om mitt inte så bra mående. Jag tänkt att vi skulle titta vad jag haft för mig sedan sist! 
 
lördags gick jag till kulturhuset för att lyssna på ett boksamtal mellan Gudrun Schyman och Ellen Ekman (Lilla Berlin). Det var väldigt intressant och jag köpte till och med deras bok (fastän jag inte skulle pga pank). Sånt som händer antar jag. Boksamtalet (↑) och så boken såklart (↓).
 
 
Efter det gick jag vidare (för jag gillar att maxa mina dagar, på gott och ont). Hamnade på Berghs slututställning (↓)! Visste faktiskt inte vad jag skulle förvänta mig, men temat (som jag antar var Add X) var väldigt brett.
 
 
Gick runt där ett tag och kikade lite på alla installationer. Här är en (↓) som jag tyckte om. Kommer inte riktigt ihåg vad det stod på inforutan dock. Blev i alla fall riktigt inspirerad av att gå runt där – kändes ändå bra att veta att jag tror att jag valt rätt bransch.
 
 
Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde mer, så vi hoppar till söndagen för då gick jag på museum. Etnografiska museet hade en utställning som hette Playground – en utställning om normer som jag var tvungen att spana in. 
 
 
Här är en installation jag gillade lite extra (↑) och här är lite information om den (↓). Fint tyckte jag.
 
 
På måndagen och tisdagen hände det inte särskilt mycket. Försökte mest överleva. Skämt åsido, kommer inte ihåg om jag gjorde något speciellt, så jag tänker att vi hoppar till onsdagen för den var rätt så bra. Efter praktiken gick jag och fikade med Kat och framåt kvällen åkte jag till Gröna lund för att se Henrik Berggren uppträda. Här är en brusig mobilbild (↓). De verkade lite osynkade på scen, men jag tyckte det var bra ändå. Lever ändå lite efter mottot livemusik är alltid bra
 
 
Sen blev det Kristi himmelfärds dag = ledighet. Satt och knåpade lite på min praktikrapport på dagen och sedan mötte jag upp Kat i Humlegården för parkhäng. Efter ett tag tog vi oss till Gröna lund för att se Norlie & KKV. Det var sinnes mycket folk där och jag ångrar nästan att jag gick.
 
På fredagen var det en riktigt lugn dag på kontoret och vi hade boy band friday. På kvällen mötte jag upp Kat för att se nya Pirates of the Carribean-filmen. Kom ihåg att anledningen till att jag sällan går på bio är för att jag oftast blir besviken på filmerna jag ser. Kul. 
 

Och så blev det helg igen! Vi börjar med lördagen som jag mer eller mindre spenderade i Rålis. Låg där och läste i flera timmar – egentiden blir inte bättre än så! Tror jag inte i alla fall. Vill nästan bara rensa hela min kalender och ha egentid i en månad framåt, men tror egentligen inte jag skulle klara av det + händer så mycket roliga saker denna vecka som jag inte vill missa. 

Sen vaknade jag upp till en nästan lika solig söndag. Mår verkligen 110% bättre när vädret är på topp?! Började dagen med att sy upp min jumpsuit (så nu sitter den perfekt) och tog sedan mitt pick och pack och gick på Hornstulls marknad (↑). Sinnes mycket folk var det där. 
 
 
Innan jag gick och la mig i Tantolunden så hittade jag denna (↑). Var tvungen att ta en bild. Btw, nu har ännu en vecka rullat igång på praktiken och det är faktiskt min nästsista. Det känns sjukt. Snart är jag en kandidatexamen rikare – kanske lite kul ändå. Just det ja, klippte mig idag efter praktiken också, men det har jag ingen bra bild på. Kort blev det i alla fall. 
 
Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses (antagligen om ca 1,5 vecka pga bloggar aldrig nuförtiden). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback