Tips: Maggio, Laleh och Kent på SVT Play.

 
Glömmer ganska ofta bort att SVT Play faktiskt existerar och att det går att hitta ett och annat guldkorn där. Här är några jag hittat på senaste tiden! Under 2016 fyllde Maggio Stadion i Stockholm under en augustikväll. Tyvärr var jag inte där, men däremot fick jag se henne i Huskvarna och det var också magiskt! Runt jul släppte SVT Play hennes konsert på Stadion och den kan ni se här om ni vill. Tyckte i alla fall att den var jättebra, och om en gillar Maggio så är den ett måste att se.
 
 
Någon jag inte är ett lika stort fan av, men ändå tycker är intressant är Laleh. Jag har svårt för vissa av hennes låtar, men jag tycker hennes personlighet är intressant. Därför blev jag glad över att se att det finns en dokumentär om henne på SVT Play. Om en gillar Laleh extra mycket kan en även se hennes konsert i Globen på SVT Play. Jag började kolla på den, men tyckte den var lite för seg. 
 
 
Det sista tipset är en dokumentär om Kents sista år som är uppdelad i två delar. Jag har än så länge bara sett en tredjedel av första delen. Däremot sitter jag redan nu och sörjer ett band jag inte haft någon större koppling till innan. Himla fint gjord är den! Sörjer också över den dagen jag behöver säga hejdå till artister jag håller extra kärt. Det är för typiskt att jag ska bli ett Kent-fan lagom till att de lägger av. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback