Mitt 2017 genom Spotify

(null)

Jag kan knappt förstå att 2017 snart är över. I vanliga fall brukar jag vara i full gång med att skriva årets resumé, men inte i år. Det har inte funnits tid till det helt enkelt. Men, nu tänkte jag i alla fall redovisa mitt år genom Spotify! 

46 974 minuter med musik. Det är inte jättedåligt, men jag trodde verkligen att det skulle vara mer. Har räknat ut att det är lite mer än 32 dagar. Jag lyssnar nästan alltid på musik eller poddar, vilket i och för sig kanske inte är ett sunt beteende. Det känns till och med tomt om jag inte lyssnar på något. Och improduktivt känns det också (mvh duktig flicka, prestationsprinsessa och allt annat en är när en lever i ett prestationssamhälle). 

Men, vidare! Självklart är genren jag lyssnade på mest svensk pop! De senaste åren har min kärlek till genren bara växt sig starkare och starkare, så att det skulle vara en annan genre kändes tveksamt.

Och så kom vi till mest lyssnade artister där Håkan kommer först, så klart. Det hade varit konstigt om han inte hade varit högst upp på listan faktiskt. Han följs av Veronica Maggio, Thomas Stenström, Kent och Little Jinder. Jag är riktigt förvånad över de tre sista, för så mycket tror jag inte att jag har lyssnat på dem. Kul att veta i alla fall! 

Sist men inte minst, mest lyssnade låtarna! Ska jag vara ärlig så kändes inte någon av låtarna särskilt tippad. Däremot har jag inte heller någon annan låt som jag känner borde kvalat in på den listan istället. 

För övrigt har jag haft ett fint musikår med många konserter, mycket tack vare Gröna Lund. Annars var Håkan på Ullevi väldigt magiskt också, blir alldeles glad bara jag tänker på det! Hoppas ni haft ett lika bra musikår som jag haft, och att 2018 levererar musikmässigt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback