171223

Nu börjar december lida mot sitt slut och jag reflekterar, som vanligt, över tiden som gått. Jämför med hur det var för ett år sedan och vilka förändringar som skett under året. Det är mycket som är annorlunda och ibland känns det som att jag lever någon annans verklighet. Dagarna flyter ihop och jag lyckas inte stanna upp, allting bara går per automatik. 
 
I förrgår fyllde jag 22. Det kändes inte annorlunda då, men jag tror att åldersnojjan kommit ifatt mig nu. Plötsligt lägger jag märke till hur vuxen jag förväntas vara. Jag antar att det blir tydligare när jag jobbar med barn som är hälften så gamla som jag. Ett år äldre, men vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv. 2018 kanske är året jag verkligen kommer på det.
 
Sedan sist jag uppdaterade om livet har följande hänt:
  • Jag har fått en anställning för nästa termin på skolan jag vikarierat på sedan slutet av september. Det var inte alls planen i somras att jag skulle jobba heltid med barn, men så blev det och tur är väl det. Trivs alldeles för bra!
  • Mitt skrivintresse har mer eller mindre försvunnit. Ingenting känns värt att skriva ner längre och det är antagligen därför det har stått så still här. 
  • De enda böckerna jag hinner läsa är kurslitteratur. Ska försöka ta mig igenom en bok och skriva en hemtenta under julhelgen. Önska mig lycka till. 
I alla fall, nu ska jag fortsätta läsa om kvinnor och förbereda inför uppesittarkvällen. Har tänkt redigera de sista New York-bilderna mellan alla bingon, julklappsrim och färgfemmor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback