Tog ett tåg söderut.

Phs; en fredagsförmiddag på Ströget.
 
Hallå människor! Idag är det onsdag och jag ska försöka ta mig igenom en kurslitteratur. Det tar emot lite, eller en hel del. Denna vecka, och förra veckan också för den delen, har mestadels bestått av plugg. Fast, såklart med ett undantag. I torsdags satte sig jag och ett par bra människor oss på ett tåg ner till Köpenhamn! Resan var så himla välbehövlig, för alla måsten höll på att äta mig levande. Vi bodde på ett hostel ungefär fem minuter ifrån stationen, vilket var hur bra som helst. Hösten hade kommit till Köpenhamn, men det stoppade inte oss från att promenera runt på kvällen. Gillar verkligen Köpenhamns arkitektur! Det kanske är där en ska bo i framtiden?
 
Vi vaknade upp till en fredag där shopping på Ströget stod på schemat. Jag vet inte varför, men på något sätt tycks jag alltid tycka att H&M är den bästa klädaffären när jag är utomlands. Alldeles för många gånger trodde jag att jag hörde människor prata svenska, när de i själva verket pratade danska. Ibland låter det väldigt likt! Min största farhåga innan vi åkte var att någon skulle börja prata danska med mig.
 
Efter förmiddagsshopping blev det eftermiddagsturistande, men det kommer i ett annat inlägg. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback