Och så var även vecka 42 slut.


Ph; pluggkaos i fredags.

Hallå människor. Idag är det söndag, men jag har haft söndagsångest hela veckan. Jag och Sunanda har jobbat på med uppsats-PM:et hela veckan, vilket börjar kännas i huvudet. Vi skriver ner sånt som verkar relevant och försöker förstå begrepp som har obegripliga definitioner. Vi tar gratis te på ett av skolans caféer och äter halvljumna matlådor. Ibland blir inte studentlivet glamorösade än så. 

Igår började jag dagen med att äta frukost till säsongspremiären av Vampire diaries. Det gör lite ont att veta att det är början på sista säsongen, och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det. Därefter fick jag mitt "jag måste ta tag i träningen"-infall, som jag bara får ett par gånger per år, vilket gjorde att jag gick ut och sprang. Vill nästan ge mig själv en klapp på axeln för att jag ens tog mig utanför dörren. På kvällen gick jag hem till Lollo och Nermina för att titta på Så mycket bättre och förtränga att jag hade plugg som låg och väntade på mig. Jag gillade Dannys tolkning bäst – tror det är han som kommer släppa flest radiohits denna höst! 

Ph; förut ikväll i väntan på föreläsning.
 
Idag har jag pluggat hela dagen, men det känns som att ju mer jag läser, desto mer förvirrad blir jag. Alla begrepp får nästan rummet att snurra. Kul. I eftermiddags tog jag en paus och åkte på zombieföreläsning med Lollo och Jess istället. Knäppt kul hur vissa människor djupdykt ner i ett ämne som jag inte alls är insatt i. Föreläsaren nämnde att en bland annat behöver kondition om det blir en zombieapokalyps, och eftersom jag inte har det innebär det att jag inte har jättestor chans att överleva. Bra att veta. Det kanske kan bli min motivation till att träna? "Om jag inte går ut och springer kommer jag inte att kunna springa ifrån zombies ifall det blir en zombieapokalyps." 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback