"It's so simple but we can't stay."


Så... I fredags hade jag min sista föreläsning och människorna ovan är en del av min intercultural management and marketing-klass. Ett rätt så skönt gäng som alla vill resa och upptäcka världen. Fint med så många resesjälar på ett och samma ställe. Vill för alltid omge mig med människor som har wanderlust. 


Efter lektionen tog jag mitt pickpack och cyklade till Citadel park. Läste bok, tittade på människor och njöt av vädret. En måste verkligen passa på, för solsken i Gent är en sällsynt händelse.


lördags bestämde jag mig för att cykla till Blaarmeersen – en sjö omringad av skog, camping och sportanläggning. På vägen dit såg jag himla mycket får och för ett ögonblick kändes det som att jag var på landet igen. Stadslivet i all ära, men jag tror jag börjar sakna lantlivet en aning. 


Jag brukar inte tänka på att jag faktiskt är utomlands, men när jag kom fram till stranden fick jag ett aha-moment. Gent är verkligen en perfekt stad – den har allt! Jag är så himla kär i Gent att det är sinnes.

 
Efter ett par timmar av solning och läsning bestämde jag mig för att utforska naturområdena runt Blaarmeersen. Tyvärr i klänning och ballerinaskor, vilket inte rekommenderas. Jag ska ha det i åtanke när jag ger mig iväg för att utforska Gents naturreservat senare i juni. 
 

Framåt kvällen mötte jag upp dessa människor för biljard. Sedan jag kom till Gent har jag spelat mer biljard än jag någonsin gjort förr, men på något sätt blir jag bara sämre och sämre. Kan inte ens förklara varför. Det blev en himla bra kväll på Overpoort fylld med dans och skriksjungande ända tills det blev ljust ute igen. 

Igår var jag en alldeles för trött människa, men det var det verkligen värt. På morgonen bestämde jag mig för att jag ville ha lite mer äventyr innan jag åker hem till landet lagom. Det resulterade i en tur och retur till Berlin veckan innan jag åker tillbaka till Sverige. Jag är så pepp! Kvällen spenderades hemma hos Susanna där vi kollade på film. Läs: hon kollade film, jag halvsov och sedan pratade vi om livet. Fint och så iallafall. 

Idag har regnet öst ner utanför fönstret och om jag fick välja skulle jag inte ens gå ut idag. Önsketänkande, men bara en aning. Jag har stjärnat nästan varenda turistgrej i Berlin och det jag är mest taggad på är East Side Gallery. Ser fram emot de kommande veckorna så himla mycket!

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback