Gravensteen


Hallå där. För tillfället lyssnar jag på en alldeles för gammal spellista på spotify och har precis redigerat dagens bilder. Hela eftermiddagen har jag myst runt i pyjamasbyxor och skjorta – det finns ju värre saker att göra en måndag. Jag har däremot inte bara myst runt idag, utan jag har turistat och skrivit mer på PR-uppgiften också. 
 

Efter nästan 4 månader här var det dags att besöka Gravensteen – en borg som ligger mitt i Gent. Jag tror att den ingår i "turistsaker en måste göra i Gent", så nu kan jag checka av den!
 

Var inte själv om att turista, utan hade ju denna människa som sällskap också. 
 

Inne i borgen fanns det olika rum, däribland detta, men de flesta rummen var fyllda med svärd, handbojor och andra "se men inte röra"-saker. Vi hade hört att det skulle finnas en tortyrkammare inuti borgen, men tyvärr hade människor överhypat hela grejen.
 
 
Istället kom vi ner till ett stort, men mörkt, rum och det enda som fanns där var en brunn. Kul. Vi gick därifrån, något besvikna, medan borgen invaderades av skolklasser. Borde verkligen turista mer, men jag har en känsla av att det kommer bli mycket mer sånt den närmaste tiden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback