Dans, födelsedagsfirande, plugg och bio.


Hallå där! Nu är även vecka 17 slut och vi har lämnat april. Maj, jag är redo! Precis som dagarna innan har plugg varit i fokus, vilket var det enda jag gjorde i onsdags. Det var så det kändes iallafall. I torsdags väntade lektion och plugg på Simon says. Torsdagen avslutades och fredagen började på Siouxs dansgolv. Fint ändå.

fredags väntade ännu en lektion och sedan hade vi ett födelsedagsbarn att fira! Det gjordes med sushi, bowling, barhäng, korridorsfest och Charlatan. Jag kan inte påstå att jag är sushifrälst och om jag skulle välja mellan pizza och sushi, så skulle jag välja pizza alla dagar i veckan. Det var värt ett försök iallafall! Förutom allt det roliga som hände, så råkade jag också cykla in i en stolpe innan kvällen ens hade börjat. Fick 300% uppmärksamhet av människor som råkade vara i närheten och de var himla hjälpsamma. Jag har tagit min klantighet till en ny nivå. Förstår fortfarande inte riktigt hur jag lyckades. Jag antar att det var en tidsfråga. 

Igår lämnade jag bara rummet för att leta efter närmaste apotek. Serier och plugg höll mig sällskap medan jag klagade över att min kropp kapitulerade. Det kändes himla välbehövligt att ha en lugn hemmadag. Måste införa fler såna. Idag har det solats och pluggats, med avbrott för att klaga på min förkylning. Egentligen kanske att strosa runt i kjol inte är det bästa klädvalet, men jag gillar det för mycket för att låta bli. Jag antar att förkylningen är priset jag får betala. Kvällen spenderades på bio där nya Marvel-filmen Captain America: Civil War visades. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback