Och alla planerade en fashion show.

Phs; Bar Bidon. 

Äntligen fredag! Just nu befinner jag mig i horisontellt läge i sängen och planen för kvällen är att fortsätta med det. Jag har på nyheterna i bakgrunden, men i tankarna är jag någon helt annanstans. Jag vet inte riktigt var, men jag vet att jag inte är här. Egentligen ingenting ovanligt – är alltid borta i tankarna. 

Idag har vi avslutat vår event-kurs genom att vi fick ett case och uppgiften att skapa ett event. Vi började klockan 9 imorse och 8,5 timmar senare var vi klara. Det var lika brutalt som det låter, om inte ännu brutalare! Märks verkligen att jag är ovan vid att jobba praktiskt numera. Fastän det stundtals var stressigt och kaos, så gillar jag examinationsformen. Himla ovant att behöva presentera på engelska också, men på något vis ändå himla naturligt. Det känns konstigt att jag har avslutat två stycken kurser nu, men jag ser fram emot kurserna som kommer efter påsklovet.

Efteråt blev det en fika på Bar Bidon som var ett café med kul inredning. Finns många caféer/barer här och varje ställe har sin egen personlighet. Jag gillar det starkt! Nu ska jag fortsätta ladda upp inför helgen, äventyren som väntar och påsklovet (har inga föreläsningar nästa vecka så har påsklov en vecka tidigare)! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback