En utgång, en fika och Bryssel.

Ph1&2; Grand place/Grote Markt – ett känt torg i Bryssel.
Ph; Mischa och Isi – resesällskapet för dagen.
Ph; Manneken Pis. 
Ph; vintage market.

Hallå där! Här sitter jag, lyssnar på tv och försöker komma på vad som har hänt de senaste dagarna. I fredags hade jag föreläsning och sedan cyklade jag till stan för en massa ärenden. Kvällen innebar Twitch, Charlatan och att komma hem när människor börjar göra sig redo för jobbet. Jag kan helt klart vänja mig vid att uteställena inte stänger vid kl 2. Igår skypade jag med farmor och på eftermiddagen mötte jag upp Jamie och Cansu för fika/öl/soppa och en titt på en marknad. Fick med mig fudge och tomatpesto så kan väl inte riktigt klaga. Kvällen spenderades hemma, halvdöd framför datorn. Tror egentligen att jag är i behov av en väldigt lugn och "jag ska inte göra någonting idag"-dag, men det är alldeles för roligt att hitta på saker helt enkelt. 

Idag åkte jag, Mischa och Isi till Bryssel för att gå på vintagemarknad. Innan vi kom dit strosade vi runt på en annan halvdan marknad och sedan såg vi Manneken Pis också. Trodde statyn skulle vara mycket större, men icke. Förstår inte riktigt varför det är en sevärdhet, men det kanske finns någon intressant historia bakom den. Vi såg även Grand place/Grote Markt, vilket var fint men antagligen är ännu finare när det faktiskt är bra väder. Det har regnat om vartannat och vi verkar aldrig kunna komma ifrån regnet. Folk säger att det regnar i UK, men har de ens varit i Belgien?! Tror inte det. Känns som att jag måste ge Bryssel en till chans när det är bättre väder. 

Annars då? Jag är sinnes pepp på Amsterdam och jag räknar ner dagarna. Snart händer det! Det kommer bli så himla bra. Jag har markerat diverse saker i Google maps och det känns som att vi inte kommer hinna göra allt vi vill göra. Tråkigt kan en tycka, men det är även en anledning till att åka tillbaka. Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: sofiasmode

Jag kom hem från Bryssel igår kväll efter att ha tillbringat två dagar där! Håller med dig om vädret,haha ! I Maj blir det amsterdam för min del också, hopps ni får en trevlig vistelse där :)

2016-03-08 @ 19:59:27
URL: http://sofiasmode.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback