En helg i mars.


Ph; Nalle Puh är utan tvekan en av mina idoler. Så himla skön.
Ph; ibland hamnar en på förfest. 

Hallå där! Helgen är i sitt slutskede och en ny vecka väntar runt hörnet. I fredags hade jag föreläsning och efter det bestämde jag mig för att cykla och uträtta ärenden. Jag och min vanliga tur cyklade fel x antal gånger – fick iallafall se nya delar av Gent, och det är ju alltid trevligt. Kvällen spenderades på förfest med klassen och avslutades på Twitch. 

Gårdagen började med skypedejt med Alva och fortsatte med en eftermiddagsfika på Simon says. Kvällen spenderades framför Melodifestivalen och sedan dansandes på en klubb som hette Vooruit. Denna dag kan sammanfattas: skypesamtal, plugg och poddar. Jag har knappt lämnat rummet och det närmsta jag kommit att vara ute är när jag satt i fönstret och solade. Så kan det vara ibland. Kändes skönt och välbehövligt att inte hitta på någonting. 

Vill tipsa om podden "Dålig stämning" och avsnitt nummer 6 "Jenny Freud" lite mer specifikt! I det poddavsnittet pratas det om poddägarnas relationer till mat, träning och skönhetsideal. Gillar alla avsnitt jag lyssnat på, men speciellt detta. Alla borde lyssna på det, tips tips tips. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback