Bio, Ikea, tysk mat och Mechelen.

Ph; bio i tisdags.
Ph; cravade köttbullar – åkte till Ikea.
Ph1-3; tysk mat. 

Hallå där människor! Det blir lite glest här ibland, men ja, så är det väl när en vill hitta på saker. I tisdags hade jag en seg föreläsning och på kvällen gick vi och såg The Revenant på bio. Den var lite för våldsam enligt mig, men antar att det kanske inte var min typ av film. Efteråt joinade jag med på barhäng, men kvällen slutade rätt tidigt för min del då jag nästan höll på att somna på bion innan. 

Igår cyklade vi till Ikea, som bara tog en halvtimme, för att få äta lite köttbullar. Himla glad över att Ikea är så pass nära! Om jag inte bor i Sverige i framtiden så är att bo nära Ikea ett krav. På kvällen bjöd Mischa och Isi på tysk mat och efteråt var jag hur mätt som helst. Så himla god och kul kväll med mycket bra sällskap! Gillade förresten den pizzaliknande förrätten mest – fick receptet så ska försöka återskapa den underbara rätten någon gång.

Phs; katedraler och fika mitt i allt.
Ph; Cansu och Jamie som posar på Mechelens maskot.

Idag följde jag med människorna ovan till en liten stad, en timme från Gent, som heter Mechelen. Vi gick mest runt i det oförutsägbara vädret, gick in i varenda katedral vi kunde hitta och jag drack soja chailatte som inte riktigt smakade chailatte. En mycket bra dag ändå! Väl hemma igen somnade jag och det känns inte riktigt som att jag vaknat till än. Annars då? Tiden springer ifrån mig och jag kan knappt förstå hur länge jag varit här, ännu mindre hur kort tid jag egentligen har i Gent. Om 17 dagar är jag återförenad med bästa vän och det känns så himla galet! Vill bara att tiden ska spolas fram så vi kan resa, samtidigt som jag bara vill pausa allt för att verkligen kunna njuta. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback