Antwerpen, Julie's house, ett Sverigebesök och lite fest.

Ph; detta (Antwerpens stadshus) kunde en se i Antwerpen. 
Ph; ett stycke Satu i Antwerpen.

Hej och hå! måndags stod överraskningsfest för Isi för kvällens planer och även hejdå-kramar till människor som lämnade Gent. Det känns så konstigt att vi en efter en packar våra väskor och flyger hem igen, hem till våra "riktiga" liv. Om mindre än två veckor är det min tur, men jag tror inte jag är riktigt redo för det än. I tisdags var jag himla död och det enda vettiga jag fick gjort var att tvätta. Ibland måste en inte vara så himlans produktiv. Började, och tittade klart, på serien #hashtag och även norska serien SKAM. Rekommenderar båda två! 

onsdags hoppade jag och Satu på ett tåg och en timme senare befann vi oss i Antwerpen. Antwerpen är Belgiens andra största stad och är känt för diamanter och shopping. Bra tyckte vi och gick in i varenda affär vi såg! Kom hem med en lite tommare plånbok, men himla mycket fynd! Kvällen spenderades hos Ata som fyllde år och varenda kvadratmeter av hans lägenhet fylldes av kalasglada människor. Det dansades till x antal låtar vars språk jag inte förstod, men det är ju fint det också. Lite charmigt, faktiskt. 
 
Ph; fika på Julie's house.

I torsdags gick jag och Jewel till Julie's house, som är ett omtalat café här i Gent. Stället var himla litet och allt vi tog var himla sött! Gick därifrån med en rejäl sockerkoma. Efteråt gick vi i diverse butiker och det förvånar mig att jag fortfarande upptäcker nya krypin som jag lyckats gå förbi. 

Ph; ett stycke Linnea på Le Bal Infernal. 
 
Igår kväll hämtade jag upp denna människa vid tågstationen och sedan spenderade vi x antal timmar till att catcha up. Det blir lätt så när en inte setts sedan i julas och båda rest ofantligt mycket. Att höra om hennes äventyr på Nya Zeeland och Australien fick mig bara att vilja resa mer. Idag har vi gått runt halva Gent och gjort sånadär turista saker, till exempel sitta vid Graslei och äta våfflor. Jag hoppas verkligen Gent visar sig från sin bästa sida imorgon och ger oss lite sol. En kan ju alltid hoppas. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback