Tillbaka i Gent och iväg igen.

Hallå där människor! För tillfället sitter jag på min lilla cabinväska på ett tåg någonstans i Nederländerna. Jag har haft bättre fredagar, men känns ju onödigt att klaga. Just detta tåg ska jag spendera 2 timmar på, så att jag inte har en riktig sittplats gör mig lite bitter. 

I måndags startade den nya kursen multimedia och eftermiddagen spenderades tvättandes och skypandes. Det kändes himla konstigt att plötsligt ha ett rum för sig själv och att jag inte hade människor omkring mig hela tiden. Jag kan fortfarande inte förstå allt vi gjorde och såg på tågluffen – så ofattbart! I tisdags hade jag en riktig hemmadag och gick bara ut för att handla mat. Att titta på serier och filmer hela dagen är inte fy skam. 

I onsdags skrevs det på PR-uppgift och på kvällen firades Joss med middag och barhäng. Igår började även den nya kursen intercultural management and marketing, vilket för övrigt verkar vara en hur grym kurs som helst. Lärarna vi har är hur bra som helst och ämnen himla intressant! Kvällen började på bar med klasskompisar och avslutades dansandes på charlatan. Kan verkligen inte klaga på den kvällen! 

Idag vaknade jag upp, halvdöd, och försökte packa. Efter eftermiddagslektionen skyndande jag mig till tågstationen för att hinna med mitt tåg till Enschede. Tyvärr har jag himla många byten och det ska ta sammanlagt 5 timmar från Gent till Enschede. Kul. Som tur är har tågen wifi, så chansen att jag överlever tågresan är stor. 

Annars då? I veckan bokade jag flygbiljett hem till Sverige, så i mitten av juni är det jag som återvänder till landet lagom. Det känns himla konstigt, för Sverige känns så långt bort på något sätt. Anyway, nu har jag fått sittplats och försöker tänka på något annat än att jag kommer komma fram kl halv 23 ikväll. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback