Plugg, plugg och mer plugg.

Människor. Hej. The Offsprings låt Self Esteem sorlar ut genom mina hörlurar och den har gjort det i ett par dagar nu. Tillsammans med låtar från Sum 41 och Blink-182 har jag vaggats till sömn. Musiken stänger ute allting annat och jag känner på mig att jag håller på att skapa mig en ovana. Till och med när jag försöker sova försöker jag fly från verkligheten. I lördags var en hyfsat lugn dag och på kvällen mötte jag upp de andra för barhäng. I söndags skypades det och kvällen spenderades på Pizza hut. En himla lugn helg, men också väldigt välbehövlig. Ända sedan jag kom tillbaka från tågluffen har det inte funnits så mycket utrymme för att bara vara. I måndags hade jag en himla seg lektion, och tyvärr är inte det ett mönster som brutits. Hela tisdagen spenderades i skolan och även denna dag har haft skolan i fokus. Nu märks det verkligen att jag är här för att studera, och inte resa, upptäcka eller hänga på barer. Kanske lite synd ändå. 

Annars då? Jag hatar på att vädret är sinnes konstigt och kan knappt förstå hur det kan vara soligt, regna och hagla inom ingen tid alls?! Aprilväder är inte att leka med, men aprilväder i Belgien – jag tror det är en helt annan nivå. Jag går bara och väntar på att det ska börja snöa. Troget decemberbarn. Nu känns det verkligen som att jag kommit in i vardagslivet här i Gent. Nu när jag har 7,5 veckor kvar. Det är ingen tid alls och det gör mig både sorgsen och glad, på något sätt. Just nu är allt lite svårt att definiera, men jag tänker att det kan få vara så, iallafall för ett tag. Känner mig lite som Veronica Maggios halvt släppta nya låt – en splittrad låttext där vissa ord, meningar, fortfarande är gömda, och ingen kommer få höra hela låten förrän alla ord är framgissade. 

Anyway, återkommer när min vardag innehåller mer en kalla klassrum och alldeles för många timmar begravd i plugg. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: Undrande

Hej!
Hittade din blogg av en slump och såg att du pluggar i Gent. Jag pluggar på LTH och skall på utbyte till Gent till hösten. Hur är det? Skulle du vilja berätta lite om det? samt ge lite tips osv?

2016-04-28 @ 18:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback