Vardagen i Gent fortsätter.

Ph; onsdag var en bra dag. 

Hallå där människor! Long time, no see. I måndags hamnade jag på beer Pong med klasskompisar – himla nice ändå. I tisdags hade jag lektion och sedan hände det nog inte mycket mer den dagen. I onsdags pluggade jag, hade en väldigt seg lektion, hängde med klasskompisar och kvällen spenderades ätandes våfflor vid Graslei med Sophia. Himla fint! Onsdagen avslutades med skypedejt. 

Igår stod tvättning, fika, plugg och utgång på agendan. Sagt och gjort, det blev en rätt produktiv dag ändå. Vi hamnade på Sioux, vilket är en väldigt liten klubb rätt nära där jag bor. Där dracks det öl som smakade cider och skreksjungs till diverse poplåtar jag inte hört förut, andra sönderspelade låtar och den enda Nirvana-låten jag kan. Kan inte klaga på kvällen ändå. 

Idag var jag inte alltför pigg, men lyckades ändå få lite plugg gjort innan dagens lektion. Läraren vi har är himla speciell, men jag får lära mig om olika kulturer på lektionstid så jag klagar inte. För varje dag som går inser jag hur intressanta människor är. Att lära sig hur människor fungerar är min nya favorithobby. 

Annars då? Jag har börjat inse att mina dagar här i Gent är räknade, på gott och ont, och att det finns rätt mycket mer jag vill göra innan jag åker tillbaka till Sverige. Förutom detta har jag även fått reda på att jag inte kommer åka till München i maj och panikat över min icke-existerande bostad i höst. Utöver detta har det mesta känts uppochner, men det bästa är väl att det bara kan bli bättre. Positivt tänkande – försöka går ju. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback