Hamnade i Barcelona.

Phs; dag 2 i Barcelona. 

Hallå där människor! Nu är vi i Barcelona och i onsdags hade vi ett himla bra väder. Vi spenderade halva dagen på terassen på vårt hostel, som jag gillade himla mycket, och framåt eftermiddagen kollade vi in shoppingen riktigt snabbt. 

Ph; utsikt från Park güell. 

I torsdags bytte vi till ett annat hostel och sedan spenderade vi den soliga dagen på hop-on hop-off buss. Vi gjorde ett längre stopp vid Park Güell och strosade runt där ett bra tag. Vid toppen av parken kunde en få en helt otrolig utsikt över Barcelona – så värt! Jag hade ingen helt klar bild av Barcelona innan jag kom hit, men nu har jag verkligen det. Jag har aldrig lagt mycket tankekraft på Barcelona, men känner nu att Barcelona är väldigt underskattat. 

Ph; vi åt på restaurangen Rosa Negra förut idag pga blev tipsade att gå dit. Ni borde också gå dit, om ni gillar mexikanskt vill säga. 

Idag har vi åter igen bytt hostel och denna gång till ett himla fräscht! Just nu befinner jag mig i hostelets "bibliotek" där jag har hittat ett litet krypin. Dagen har spenderats på hop-on hop-off buss, men jag kommer varken ihåg vad jag sett eller hört. Det enda jag kommer ihåg är hur regnet öste ner längs fönstrena och hur det även regnade in. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback