Undertexter, utgång och hemlängtan.

Hallå där! Ny vecka – nya möjligheter, det är väl vad alla säger? Jag har tyvärr inga roliga bilder från de tidigare dagarna att visa er, men så kan det också vara! I måndags släpade jag mig ut för en promenad, vilket inte har hänt på hur länge som helst. Annars innebar den dagen poddar och Language Café på eftermiddagen. Denna gång satt vi vid ett bord med många olika språk och jag hade behövt undertext för att förstå allt. Jag har dessutom upptäckt att jag blir väldigt blyg och tystlåten kring nya människor, eller är det kanske för att jag inte kan språket riktigt?

tisdags var det dags för kursstart och jag blev riktigt taggad på denna kurs! Den handlar om varumärken, i princip, och det är någonting jag är extra intresserad av. Resterande delen av dagen lyssnade jag på poddar. Det är verkligen mitt liv numera. Igår var det plugg, promenad och möte inför utlandsterminen som gällde. Allt med utlandsterminen är verkligen så rörigt, men jag tror det blir bra i slutänden. Framåt kvällen hamnade jag på Aka med Clara, vilket var hur kul som helst! Var verkligen i behov av en utgång, fastän jag inte visste om det, så plus i kanten till Clara som drog med mig ut! Så himla skönt att bara släppa allt för ett tag.

Idag har däremot inte varit en alltför kul dag. Jag spenderade hela förmiddagen med att gå runt överallt i Jönköping som en konsekvens för min klumpighet. Jag har aldrig tappat viktiga saker utan att hitta dem igen, men nu har det alltså hänt. På något sätt känns det ändå väldigt typiskt mig. Jag visste att jag hade haft lite väl mycket flow på sistone så nu slog karman till... Förutom det träffade jag min Hype-grupp idag och sedan kraschade jag ett diskussionstillfälle ett par klasskompisar hade i skolan. Finns så många roliga människor att lära känna, så det är egentligen synd att en inte lär känna människor mer. 

Förutom detta då? Har egentligen hemlängtan, eller något i den stilen, och vill bara åka hemhem. Tur att jag om en vecka sitter på ett tåg påväg till Närke! Tills dess försöker jag hålla mig själv uppbokad för då brukar tiden gå fortare. Jag kommer ihåg att jag kände precis såhär förra hösten också. Känslan som säger "varför är jag här när jag behöver vara där?", och enda sättet att få bort den känslan är genom att åka hemhem. Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback