Plugg, language café och biljard.

Ph1-3; Piren. Ph4; Shooters. 

Hallå där! Idag har varit en riktigt bra dag! Dagen började med internetshopping, vilket aldrig kan bli fel, för att sitta igenom en föreläsning i skolan. Jag tycker att kursen vi har nu är väldigt intressant, men självklart blir även det intressantaste segt efter ett tag. Efteråt gick jag till Piren för att fotografera lite och åh vad jag blev förälskad i Piren?! Så himla fint! Blev lite förälskad i hela Jönköping genom att se Jönköping därifrån. Nu vill jag bara spendera hur mycket tid där som helst, och vem vet, är det bra väder imorgon kanske det händer redan då? Det kanske är den ultimata platsen för att skriva skoluppgifter på? Istället för akustisk gitarr eller vinden som blåser i träden så är det ljudet av vattnet som omringar en. Ja, det låter inte alls dumt! 
 
Eftermiddagen spenderades pluggandes på Books and Coffee för att sedan övergå till Language café. Lärde mig kanske inte supermycket, men hade iallafall en trevlig eftermiddag + fick märke för att min grupp var bäst på quizen! Vidare till Shooters med Kat, Joss, Clara och Sunanda där vi fick visa hur biljard skulle spelas. Jag och Sunanda gjorde tvärtemot och visade hur en inte ska spela biljard för vi förlorade 3 av 3 gånger. Bättre lycka nästa gång helt enkelt! Kvällen avslutades på Donken. Detta var verkligen en dag jag skulle vilja ha i repris! 

Annars då? Jag gillar verkligen att jag har kommit in, eller är, i ett fotoflow just nu! Det är som att upptäcka Jönköping och lära sig kameran på nytt. Jag hoppas verkligen att det håller i sig också. Anyway, nu borde jag verkligen gå och lägga mig! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback