15-09-03

- Imorse gick jag till bussen, lyssnade på Allt du gör och att du finns av Mares, tittade upp mot den blå himmlen och tänkte att "jäklar vilken fin start på dagen ändå"! 
- Förut idag lämnade jag in en bok till Campusbokhandeln – hoppas att den blir såld och att jag får pengar istället. Värdelöst att jag ens skaffade boken, för sedan ändrades kurslitteraturlistan och den var onödig.
- Jag är efter och lyssnade på Seinabo Seys sommarprat idag istället för den 15 augusti, men det var lika bra och värt ändå. Lyssna om ni inte gjort det! 
- Igår lyssnade jag på ett par klasskamraters radioprogram (Tjejtoan) och tänkte att "det är galet hur roliga människor man kan vara omringade av, och sen har man inte ens tid till att lära känna alla". Om ni vill lyssna på något radioprogram så kan ni gå in på Radio K:s mixcloud! Rekommenderas ca alltid. 
- Kollade nyss på en dokumentär på SVT Play, Tvillingsystrar, som handlade om två tvillingsystrar som adopterades och separerades vid adoptionen. En flicka hamnade i USA och den andra i Norge. Så himla värd dokumentär, det går att se den i två dagar till så passa på! 

För övrigt idag då? Åkte in till skolan för att jobba på grupparbetet och utöver det har jag försökt spåna på vart jag vill praktisera våren 2017. Praktikplatsen måste ha någon koppling till MKV (informatör, kommunikatör, marknadsavdelning, tidning eller liknande). Det är så himla svårt att ens försöka komma på en lämplig kandidat? Det är många som säger att praktikplatsen gärna får vara så lik den plats du vill jobba på som möjligt och det gör mig panikslagen! Jag vet inte vart jag vill efter examen och därigenom inte vart jag vill ha min praktik. Just nu känns det inte som att jag ens är redo för praktik, vilket jag inte är, för det är 1,5 år kvar tills dess. Detta med att vara ute i god tid sägs vara bra. 

Tror detta inlägg mer blev tips än vad jag gjort, men vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback