Trivs väl rätt bra vid "botten" av Vättern.
Ph1; utsikt från Lolls busshållplats. Ph2; Tablåsittningen – PLL. Ph3; utsikt från jag vet inte vart.

Hallå där! Nu har det gått ett par dagar och jag har inte riktigt haft tid till att blogga. I onsdags hade jag föreläsning följt av workshop där vi började fundera ut en möjlig affisch till utställningen vi ska arrangera i denna delkurs. Därefter hängde vi hos Lolls innan det var dags för BC:s Tablåsittning! Den var så grym?! Helt klart en av de bättre sittningar jag varit på. Därefter lite chill hos Lolls innan det blev utgång på Aka. Har inte så mycket mer att säga än tack för en grym sittning och en grym utgång

I går städade och tvättade jag på förmiddagen innan jag åkte in till skolan för grupparbete. Att hitta på en bra affisch är svårare än en tror?! Speciellt när en är så trött?! Kvällen spenderades, sovandes, i sängen. Har väl varit mer party. 

I dag åkte jag in sinnes tidigt för att fortsätta med affischen. Röstning av affisch på Länsmuseet med klassen innan Kat, Joss, Therese och jag hamnade på Espresso House. Kändes som att luften på Länsmuseet skulle ta slut?! Plågsamt öde. Slutar dessutom oftast med att jag hamnar på Espresso House?! Har ingen förklaring till det. Hoppade på någon buss och hamnade sedan någonstans för att köpa material till vårt gestaltningsprojekt. Upptäcker nya platser kring Jkpg hela tiden ju?! 

Denna kväll har jag kollat PLL, lagat potatisgratäng (den blev grym) och tyckt synd om mig själv då jag brände mig på ugnen förut. Dör. Det svider så sjukt mycket?! Antar att jag ska vara glad över att det inte blev värre. Det är trots allt fredagen den 13 i dag och om jag jämför denna gång med min 18-årsdag så är ju detta en droppe i havet. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback