Något som är skrivet lite för sent.

Hallå där peeps! Att skriva inlägg mitt i natten är så vanligt nuförtiden. Måste nästan skärpa mig. Igår var jag så oproduktiv som jag bara kunde. Förutom en promenad, serier och film fastnade jag på ännu ett par Parisbloggar och "kom på" att jag åker hemhem på torsdag. Det har verkligen gått ett tag sedan jag var hemma sist så tror verkligen att den kommande veckan blir grym! 

Idag, däremot, har jag varit rätt så mycket mer produktiv. Det har tvättats, städats, gjorts matlådor och tentapluggats. Det sistnämnda var iallafall ett försök. Kanske bäst av allt är mina nymålade naglar – jag dör lite halvt för de är så glittriga?! Glitternagellack har aldrig riktigt varit min grej, men får väl ge det ett försök.

Annars då? Kaosar lagom mycket över omtentan jag har släpande efter mig och den nya kursen som kommer. Kommer avlida. Lovade mig själv att jag skulle börja skriva mer som jag gjorde förr, men det har inte blivit av än. Det står fortfarande på min "att göra"-lista tillsammans med kaosa världen och skaffa bättre dygnsrytm. Visst är det konstigt ändå? Fastän en gillar att göra någonting så hittar en inte tid till det? Eller det kanske är orken? Vem vet.

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback