Ge mig ett B!

Ph; instagrambild – bästa squaden ↑ 

Hallå där peeps! Onsdag idag. Sedan jag började plugga på högskolan har onsdagar plötsligt fått en helt annan betydelse. Det som förut bara var en onsdag, och ibland lillördag, är numera en av anledningarna till att jag inte håller koll på veckodagarna längre. 

Imorse åkte jag in till centrum för att fixa lite ärenden – så typiskt mig att lyckas boka tid sinnes tidigt?! Eftermiddagen spenderades på länsmuseet, där vi alltid är numera. Känns verkligen som att vi kommer någonstans, men jag kan inte sluta kaosa över att det känns som att allt har deadline samtidigt?!

Efteråt åkte vi till Lolls, fixade oss och åkte ner till Aka för sittning! Pedsex park anordnade sittning med temat high school/prom. Vi var då cheerleaders och kände att vi kanske skulle representera andra halvan av HLK lite. Bästa med kvällen var väl ändå att få vifta med pom pomsen både högt och lågt?! Nästa vecka är det dags för BC:s sittning, så får se om de toppar då! #blåaärbäst Ni som väljer att inte plugga vidare missar verkligen så himla mycket! Inte bara en vidarutbildning, men en hel kultur! Kanske borde ägna ett inlägg åt studentlivet? 

Anyway, denna onsdag börjar lida mot sitt slut och imorgon väntar nya äventyr! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback