Flawless art.Ph1; tillverkar B:n inför sittningen imorgon. Ph2; Kat som en sim ♦

Hallå där peeps! Tisdag idag och jag är hur trött som helst. Igår köade vi för biljetter till BC:s sittning och gick därefter på en föreläsning. Kommer knappt ihåg vad den handlade om och antar att den inte var så kul för jag kommer ihåg att vi stack tidigare ifrån den. Kikade runt lite på bokrean, men hittade tyvärr ingenting. Känner inte att det finns någon tid till att läsa heller så. 

Idag hade vi en förmiddagsföreläsning där vi fick lite mer information om vad examinationsuppgiften innebär. Det hela kändes aningen luddigt. Fick iallafall långlunch där vi fixade grejer inför morgondagens sittning som vi ska gå på. Kommer bli sjukt kul hoppas jag! Var på länsmuseet 13-17, vilket var rätt segt. Efter ett par timmar hängde inte riktigt huvudet med längre. Tycker däremot det var rätt kul och vi fick vara kreativa i princip hela tiden – jobbigt men kul. Efteråt hade jag en liten "informationsträff" med ett extrajobb jag sökt, så jag hoppas verkligen att jag får jobbet! 

I övrigt då? De två kommande veckorna är rätt fullspäckade, men jag är så himla taggad på allt?! Gillar verkligen när det händer saker så klagar inte. Dessutom kommer två av mina närmaste vänner ner till Jkpg inom en snar framtid ♥ Anyway, klockan är inte så mycket, men jag känner mest för att sova... Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback