Det är mycket NU.

Ph; utsikten över Vättern gör en aldrig besviken.

Ph1&2; ett par konstverk från klassens utställning.

Ph; fler konstverk från klassens utställning.
Ph; min grupps bidrag till utställningen.

Hallå där! Jag kommer knappt ihåg vad jag gjort de senaste dagarna, men jag har antagligen kollat Gilmore Girls konstant. Söndagen är ett enda stort frågetecken, tror jag tvättade då?  Har verkligen ingen aning. Igår åkte jag in till museet, men det gav mest väntan och andningsproblem. Låt oss bara hoppa till idag för det är, i princip, den enda dagen jag kommer ihåg. 

Idag började dagen med projektgruppsträff, hem för att äta lunch och sedan iväg till centrum igen. Jag och tjejerna åkte iväg för att second hand-handla lite för ovanlighetens skull. Även om jag inte fyndade någonting så har jag nu skrivit till två saker till min inre önskelista. Den första saken är en gammal skrivmaskin som en dag ska få pryda min framtida lägenhet, kanske placerad på ett vitt, midjehögt, bord. Den andra saken är en gammal kamera, som ska få ha hedersplatsen på min framtida hylla, ovanför min framtida soffa, i min framtida lägenhet. Låter inte det hur fint som helst?! Jag bara dör av tanken på att, inom en snar framtid, få inreda min alldeles egna lägenhet. 

Kvällen spenderades på Länsmuseet där vi öppnade vår utställning med en vernissage. Vårt lilla utställningsrum blev snabbt fyllt med folk och det gick knappt att röra sig därinne. Bra att vi flydde så fort vi såg en lucka! Med vernissagen avklarad är denna kurs så gott som avslutad, "bara" en slutreflektion som ska in på torsdag. Det ska bli så skönt att få ta en liten paus! Jag inbillar mig iallafall att jag har en paus – egentligen måste jag plugga till omtenta, söka jobb och fixa med extrajobbet.

Anyway, dags att återgå till Gilmore Girls! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback