15-03-30

Ph; instabild (som vanligt).

Hallå där peeps! Vet inte riktigt om denna dag ska klassas som bra eller dålig? Den kanske bara har varit mellan? Lagom helt enkelt. Usch, vad jag ogillar ordet lagom förresten. Ogillar det lika mycket som jag ogillar att folk säger "jag mår bra", fastän de inte gör det och att folk inte kan bestämma sig för ja eller nej så de svarar "kanske"

Startade dagen med att ha sovit dåligt inatt – dygnsrytmen jag en gång hade är ännu en gång borta. Imorse fixade jag jobb tills på fredag och därefter en tjejkväll hemma hos mig (eller ska jag säga mina föräldras hus? Så himla förvirrande nuförtiden). Är så sjukt pepp på att åka hem just nu så jag avlider nästan?! Har inte varit hemma på ungefär 1,5 månader – rätt lång tid ändå? Så pepp! Vidare till skolan där kursintrot för nya kursen och en vanlig föreläsning väntade. Hela kursen går ut på att vi ska förbereda oss inför B-uppsatsen (nästa kurs) och det känns som att det kommer bli en hel del att göra. Vet inte om uppsatsen kommer bli kul eller bara ett helvete... Det återstår att se. Håll tummarna för att jag överlever kurserna!

Eftermiddagen och kvällen har varvats mellan plugg, mat och Gilmore Girls. En rätt bra kombination ändå! Det känns som att det är så mycket som ska läsas in att det bara tar stopp. Har däremot bestämt mig för att omtentan inte ska komma tillbaka och kaosa mitt liv, men jag skulle väl inte bli så förvånad om den gjorde det heller... Jag och mitt guldfiskminne är osams om vad som är värt att minnas och inte. Fick nyss reda på att jag blir fadder på höstinsparken? Hur kul?! Sökte ju som huvudfadder, men bättre fadder än ingenting alls. Kommer bli så kul – är så pepp! Ett besked från doktorn, ett mejl från partneruniversitetet i Paris och ett samtal om att jag fått ett sommarjobb hade också suttit rätt bra nu. Håller tummarna för att något av det händer de närmaste dagarna.

Nu såhär efter att ha gått igenom min dag så kanske den inte har varit så dålig ändå? Borde nog inte klaga, morgondagen kan ju bli så himla mycket värre (eller bättre om en vill tänka positivt). Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback