Känns bara så typiskt mig?!


Ph; Missan får agera modell.

Hallå där peeps! Just nu är jag tillbaka i Jkpg och har varit här i 3 timmar nu. Har däremot inte packat upp ännu... Sinnes hur mycket saker jag har med mig egentligen?! Måste börja prioritera mer när jag packar för detta kommer inte hålla i längden. Höll på att glömma min påse på tåget också. Känns bara så typiskt mig?!

I söndags plockade jag, Irma och mamma bort tomtarna i huset - galet att julen redan är över?! Märkte knappt att det blev jul ju. Irma hängde hos mig hela dagen, vi fikade med moster och såg på film - alltså ingenting speciellt, precis som det ska vara! I går jobbade jag 9-14 och sen åkte jag till min kusin för fika. I dag blev det fika hos farmor på förmiddagen och förutom det har jag försökt packa ihop allt som jag lyckats sprida ut över hela huset. En "sista måltid" med familjen innan jag satte mig på tåget i Hallsberg. 

Nu ska jag försöka packa upp lite till och sedan gå och lägga mig! I morgon väntar dubbelföreläsningar och jag tror jag kommer vara mer än död efteråt. Visst låter det lovande? Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback