En vet aldrig hur länge vinterlandet stannar.Phs; två bilder som knäpptes under dagens promenad.

Hallå där peeps! Snart har denna dag gått också och jag vet inte riktigt hur produktiv jag varit. Kanske inte alltför mycket. Ibland är jag på "idag ska jag vara produktiv" - humör och ibland "idag ska jag ligga i sängen hela dagen" - humör. Oftast brukar det variera under hela dagen, vilket är tur för annars hade jag aldrig varit produktiv. Ibland är jag på ett "tänkar" - humör också, vilket kan vara så himla bra eller så himla dåligt. Jag i ett nötskal: överanalysera problemet tills jag blir galen, för att sedan försöka samla ihop mig själv igen och ta itu med problemet. 

"Blickar tillbaka" på gårdagen och inser snabbt att det var en rätt dålig dag. Den började i sängen där jag låg i x antal minuter, gick och åt frukost för att sedan gå tillbaka till sängen igen. Passade på att gråta en skvätt och känna att "åh, livet är bra orättvist och varför måste vissa vara sjuka medan de allra flesta är friska?". Därefter ryckte jag upp mig och bestämde mig för att städa lägenheten. Nu luktar det såpa i mitt rum och det är så gott som dammfritt! Kollade på en film och fastnade sedan på youtube. Gick och la mig halv 3 för att min dygnsrytm hatar mig. Blåste dessutom storm ute och trodde hela huset skulle lyfta.

Denna dag har däremot varit lite bättre. Vaknade rätt tidigt och det dröjde till tidig eftermiddag innan jag bestämde mig för att göra nåt av dagen. Gav mig ut på en promenad i snövädret, stannade vid Myntgatan där jag hoppade på bussen och åkte tillbaka. Härligt att gå i motvind osv. Var iallafall skönt med en promenad - känns som att jag kan gå hur långt som helst med musik i öronen?! Kvar på "att göra" - listan idag är att laga mat, plugga och kanske tvätta lite. 

Anyway, kanske dags att göra något av sakerna som står på listan... Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback