Att försöka hinna så mycket på så lite tid.


Ph; instagrambild.

Hallå där! Att ta fler bilder står på min "att göra" - lista, tillsammans med så mycket mer att det bara blir en sak i mängden. Tyvärr gör det att flera av mina inlägg består av instagrambilder. Just nu sitter jag och dricker te, äter macka samt läser om socialpsykologi. Multi-tasking på hög nivå! 

Igår åkte mamma, pappa, morfar och jag ner till Jkpg. Handlade lite på Ikea och visade sedan morfar mitt rum/lägenheten. Kvällen spenderades tittandes på film, för att ladda upp för kursintroduktionen. Idag har det verkligen varit fullt upp! Började med kursintroduktioner och ämnet socialpsykologi verkar verkligen intressant. Det är synd att det inte är en så stor del av MKV, men skulle helt klart kunna tänka mig att fördjupa mig inom det "bara för skojs skull". 

Efter föreläsningarna var det projektmöte för Hype direkt, vilket gav lite feedback och mer inspiration. Min uppgift har varit att skapa en slogan, men det är verkligen jättesvårt?! Kort och koncist. Jag gör inte "kort och koncist". Ni som läst min blogg ett tag vet att det inte är en av sakerna jag är bra på.

Efter det var det dags för buddy mingle (en buddy är någon som anmält sig för att "ta hand om" en internationell student) – hur kul som helst! Det var intressant att höra hur andra upplever Sverige och svenskar samt att berätta om Sveriges mest typiska saker. Det uppstod lite problem då många misstog mig för en internationell student – såna saker jag brukar gå och skratta åt ca hela tiden. Även kulturella skillnader märks rätt väl och är roliga att prata om. Har googlat på både semlor, våfflor och potatisgratäng. Google är bäst. 

Jag har ca 80 sidor att läsa och saker att brainstorma tills imorgon, så vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback