Måndagar är de dagar då jag blir mest inspirerad.

Äntligen måndag! Det är så himla mycket bra saker som händer på måndagar att det nästan är orättvist mot de andra veckodagarna. På dagens schema stod en heldag med copywriter-föreläsningar och mitt huvud är numera fullt av nya intryck. Jag blev jätteinspirerad och känner väl mest att nu jäklar kan livet börja, det känns lite mer på riktigt nu

Håkans Tro och tvivel, liveversionen, dånar ut från högtalarna och jag vill dansadansadansa. Såhär ska en måndag vara! Vad mer har gjort denna måndag toppen? Ja, varför inte Flora & Fridas poddavsnitt om självkänsla och självförtroende eller Måndagspepps nya avsnitt om sex? Lyssna, lyssna, lyssna! Så himlans kul! 

Men, det är ju inte bara Håkan och poddar som är bra idag, utan också instagram! Jag skulle lika gärna kunna döpa om detta inlägg till "Hanna tipsar" eller liknande, för det känns som att det sprudlar tips från både höger och vänster. Iallafall, här kommer två instagramkonton ni borde följa. Det första är livetslistor som lägger upp alldeles för fina listor. En del finare än andra, men som den listgalna människan jag faktiskt är gillar jag kontot något enormt. Det andra kontot är bokpoesi som ja, lägger upp bokpoesi helt enkelt. Poesin grundar sig i att stryka över ord och meningar i böcker för att skapa något nytt ur dem. Himla fint! 

Hm, måndag, vad mer? Just det! Nya ord! Gästföreläsaren vi hade idag sa i princip att en copywriters viktigaste, och enda, verktyg är vårt alfabete. Bokstäverna, orden, är alltså det enda vi har. Med det sagt är det viktigt att utvidga sitt ordförråd, vilket jag tycker är rätt viktigt för vemsomhelst oberoende yrket. Dagens nya ord är centrifugminut och anspelar på att en minut är/känns mycket längre än vad en faktiskt minut är. Detta är så relaterbart att jag knappt kan hantera det. Det är verkligen the story of my life

Det känns som att jag skriver såhär varje måndag, men det kanske är just för att måndagar är lite bättre. Värre är det med tisdagar. Det finns ingenting roligt med dem. Anyway, hoppas er måndag har varit lika bra som min ändå varit. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback