Ett flyttlass, en utgång och ett kalas senare.

Ph; fjärde advent.
Ph; på kalas brukar det finnas tårta. 

Hallå där!
 Jag har varit på hemmaplan i mindre än två dygn, men det känns redan som att jag varit här i en månad. Det känns så naturligt och invant. 

Igår packade jag ner mitt liv i flyttlådor, städade ur mitt rum och lämnade lägenhetsnycklarna i ett brevinkast. Bilen rullade norrut och plötsligt befann jag mig i Närke igen. Det står flera lådor i mitten av mitt rum och resten står i boden. Jag hittar ingenting jag behöver ha och jag lever för tillfället i flyttlådor. På kvällen blev det utgång, vilket resulterade i en himla bra kväll. Hemmaplan levererar redan från första dagen jag är tillbaka! 

Idag var det dags för släktkalas och lillkusinen har farit runt som en duracellkanin mellan tv-rummet och köket halva dagen. Det känns verkligen inte som att det är jul snart. När jag tittar ut genom fönstrena och ser den gröna marken vill jag bara gömma mig under täcket. Jag hoppas att jag vaknar upp till ett vinterland imorgon. Amyway, kanske dags att avsluta här och ladda upp inför morgondagen. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback