Tentaplugg och serietittande.

Hallå där peeps! Denna dag har varit nästan likadan som föregående dag och kan summeras ihop med några få ord: föreläsningar, tentaplugg och Gilmore Girls. I mitt förra inlägg skrev jag att jag ville ha besked från doktorn och det fick jag igår. Ett litet kuvert hade dimpt ner genom dörren och fastän det, antagligen, inte är någon större fara känns det bara... Obehagligt. Jag är inte ett så stort fan av sjukhus – det är sterilt och opersonligt. Tycker nog mest att jag spenderat alldeles för mycket tid på sjukhus, fastän jag vet att det var, och är, för mitt eget bästa. 

Idag satt jag igenom båda föreläsningarna och efteråt kände jag inte alls samma stress över tentan. B-uppsatsen däremot... Antar att det är då en får veta att en lever! Satte mig och rensade mina bloggar på Bloglovin' när jag kom hem. Gör väl det mesta för att inte börja plugga. Kvällen har ägnats åt att plugga och packa – två heltidsprojekt om ni frågar mig. Vet fortfarande inte vad jag ska ta med mig hemhem och har ändå åkt fram och tillbaka ett par gånger nu?! Har så ingen koll. 

Btw, hoppas ni överlevt 1 april! Har faktiskt inte sett så många aprilskämt... Eller blivit lurad heller för den delen. Iofs, blir ofta lurad resten av året så antar att jag redan fått min del? Måste vara så. 

Anyway, nu är det dags för Gilmore Girls! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! (bra att jag inte publicerade inlägget när det skulle publiceras...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback