Och plötsligt var påsken över.


Hallå där! Jag är tillbaka i Jönköping och det känns... Halvbra. Förut har det alltid känts bra att komma tillbaka, men inte den här gången. Känns som att jag missar så himla mycket på hemmaplan – jag missar min släkt och mina vänner, men på något sätt rullar vardagen på ändå. Kanske är jag bara osäker för att det är sjukligt mycket att göra just nu? Vill bara att det ska bli sommar. Kommer antagligen jobba hela sommaren, men att ens vara på hemmaplan slår väl det mesta. 

Igår åkte jag till marieberg för att träffa Irma, vilket var sådär bra som det alltid brukar vara. Galet hur mycket en kan sakna någon, fastän en hörs nästan varje dag, och visst är det konstigt hur vissa människor bara kan få en att må så jäkla bra genom att bara finnas där? Var på jakt efter en kofta också, men kom hem tomhänt. Ett snabbt stopp hos mormor och morfar innan jag stannade på fika hos kusinen. Btw, lyssnade på sommarens ultimata sommarlåt (sommartider) i bilen och blev så himla pepp på sommar?! Vill ha sommar, roadtrip med vänner och en grym spellista ♥

Idag har jag halvsovit i en bil mellan hemhem och hem. Föräldrarna, mormor, morfar och jag i en bil med destinationen Jönköping. Tycker det är så kul att jättemånga åker till Elmia under påsk, medan jag gör tvärtom och åker uppåt istället. Vi stannade vid Brahehus och väl i Jönköping tappade jag bort mina föräldrar på Ikea. Åt på någon kinarestaurang i centrum och åkte sedan till lägenheten. Så otroligt fint väder och bryggan var fullsatt. Hade jag varit i Askersund hade det suttit fint med en glasspremiär i hamnen. Hoppas på en tidig sänggång ikväll då jag är tröttare än tröttast. Det blir säkert så att jag somnar medan Håkan spelas från mobilen. Förbereder mig mentalt för långa föreläsningar imorgon. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback