Morgontankar.

09:40. Då gick jag upp. Jag vaknade första gången klockan 6. Det kändes som att jag inte hade sovit på flera dagar. Kroppen kändes tung – som om något riktigt tungt var ovanpå mig. Varje gång jag somnade om och vaknade igen kände jag den tyngden. Oftast brukar jag känna att denna dag kommer bli grym, men det kändes som att denna dag är en i mängden, låt den gå alldeles för fort

Min spotifyspellista går på shuffle – jag vet inte vad jag vill lyssna på. Det brukar jag oftast veta. Håkan Hellström, Veronica Maggio, You Me at Six, det allra nyaste eller det allra äldsta brukar vara bra kandidater. Det är som om ingen låt, band eller genre passar. Ingenting passar. Jag borde rensa spellistan. Jag borde rensa mitt rum. Jag borde rensa mitt liv. Det är ett projekt för sen, men inte nu. För just nu vill jag bara att min spellista ska väcka mig till liv, men det ser ut som att jag kommer förbli levande död resten av dagen. 

Jag säger till mig själv att sluta. Att sluta tänka så negativt. Det ger ingenting men tar allt. Vädret ser underbart ut – det ska bli en underbar dag. Jag ska äta en såndär drömmig frukost och tycka att allt är så himla fint. Fastän jag inte är på topp så ska jag låtsas vara det. När jag ser att andra är på topp, då brukar det vända. Jag hoppas att det vänder idag också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback