"Men jag tänker inte lägga mig på knä nåt mer, ni kan kolla på min rygg när jag springer om er"


Ph; alfapet i kortleksform – så mycket svårare än en tror att det är. 

Nu är det åter igen ett glapp här i bloggen... Och som vanligt kommer jag inte ihåg vad som har hänt. I torsdags tvättade jag och skrev på PM... Tittade antagligen på serier eller nåt på kvällen? Borde försöka öva upp mitt minne eller något i den stilen.

går skrev jag tenta på morgonen – trodde verkligen att jag hade underskattat den... Men det visade sig att den gick bra! Känns skönt att kunna bocka av saker från "att göra" - listan! Jobbigt bara att skolans datorer är långt ifrån snabba så hann knappt logga in innan tentan började. Kvällen spenderades hos Clara på förfest och sen utgång på Aka! Så grym utgång att det är sinnes?! Var drygt en månad sen jag var ute sist, men är så glad över att jag gick ut i går! Dansade tills mina fötter gjorde ont, sjöng tills min röst försvann och fick en ny Håkan-soulmate – så ultimat?! Ni som inte var på Aka i går, shit vad ni missade nåt! 

dag åkte jag iväg till A6 för fika och prat med Lolls – kom tillbaka med 3 böcker. Så kan det gå! Har blivit väldigt off med mitt läsande, så kan ju vara trevligt att läsa böcker som en vill läsa och inte böcker en måste läsa för att det är kurslitteratur. Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback