"I'm borderline happy and I'm borderline sad"


Ph; såhär fint är det från HLK:s tak ♥

Hallå där peeps! Denna vecka har börjat med regn... Jag som trodde att vi var på väg mot varmare och somrigare väder. Bara en liten skillnad mellan att hänga på uteserveringar och att inte vilja gå ut för att det öser ner. 

Igår började dagen med en alldeles för seg föreläsning. På eftermiddagen hölls ett möte inför insparken och vi fick reda på temat och grupperna. Tror det kommer bli sjukt kul och är så himla taggad! Tänk att få "sparka in" alla nya studenter i studentbubblan som jag snart tillbringat ett år i?! Om de bara visste vad som väntade... På kvällen gick vi för att äta pizza och sedan äventyra runt i HLK – allt för att fira Joss. En grym kväll, minst sagt.

Idag har jag varit på sjukhuset för att göra UKG så nu väntar jag på resultat. Eftermiddagen har spenderats pluggandes i skolan. Ett uppsats-pm ska skrivas och en tenta ska det pluggas till. Kvällen har fyllts med Gilmore Girls och, tråkigt nog, lite mer plugg. Jag är en slav till Gilmore Girls. Btw, bokade tågbiljetter förut idag så i slutet av april sitter jag på väg hem till Närke igen! Det är verkligen bara slutspurten kvar snart... Så galet. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback