Gul utanpå av Patrik Lundberg

 <-- Boken!

För ett tag sedan tog jag upp det här med att vara adopterad... Och det är precis det den här boken tar upp! Patrik Lundberg, adopterad ifrån Korea, berättar hur hans resa tillbaka sitt födelseland gick och hans första träff med sin biologiska familj/släkt. Läskigt nog gick han också MKV och bestämmer sig för att ta sin utlandstermin i just Korea.

Jag känner igen mig på så många plan i den här boken och rekommenderar den varmt till alla! Det blir bara bättre av att han, i boken, lyssnar på Håkan. Jag blir ännu mer fast när jag läser att han har läst precis samma barnbok som mig. Boken är 220 lättlästa sidor och tog ett par timmar att ta sig igenom. Jag antar att om en är adopterad ifrån Korea är boken ännu intressantare, men den var intressant iallafall! Däremot behöver en inte vara adopterad för att läsa boken. 

Det känns bra att veta att någon delar samma erfarenheter som en själv, fastän jag alltid haft kontakt med andra adopterade. Fastän icke-adopterade säger att de förstår så gör de inte riktigt detJag vill dessutom tipsa om ett instagramkonto! adopteradisverige är ett konto som skapades i brist på forum och andra plattformar där adopterade kunde dela med sig av sina erfarenheter. Jag känner igen mig i sinnes många texter som publiceras där. Kontot är till största del till för adopterade, men jag antar att icke-adopterade kan gå in och kika också! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback