Vill också dansa runt i min ovve.


Ph; bild från min insta.

Hallå där! Nu är det dags för ännu ett blogginlägg. Just nu sitter jag och tycker synd om mig själv för att jag inte dansar på Aka ikväll i ovven. Vill ockå visa min blå-ighet. Som på beställning kom "Blue (I'm Blue da Ba Dee)" uppspelandes på spotify också. Härligt! 

I går hade jag föreläsning 10-12, vilken jag tyckte var rätt tråkig och ointressant. Denna vecka är det introduktionsföreläsningar till alla föreläsningar, men jag bestämde mig för att gå på alla för att få en mer överskådlig blick av programmet som helhet, även om jag ska marknadskommunikation. Mycket ovärt! Eftermiddagen spenderades på ännu en föreläsning, denna gång om studieteknik. Om jag ska vara ärlig var inte den något att hänga i granen heller. Blev besviken. Kvällen innebar te, legally blondes och skrivning på min artikel. Nu är det bara lite finputs imorgon och sedan lämnas den in! 

I dag började jag dagen med ett samtal till vårdcentralen. Jag har varit förkyld och hostig i två veckors tid nu och det liknar väldigt mycket det jag åkte på efter Bråvalla. Till svar fick jag att jag skulle vänta ut det. Underbart! Efter föreläsningen och minglet med föreningarna blev det en tur in på apoteket också. Dessutom försöker jag dricka så mycket vatten som möjligt, vilket jag tror är bra. Är egentligen väldigt dålig på att dricka vatten så detta kanske blir ett normalt dagligt intag egentligen? Vi får se helt enkelt! 

För er upplysning är det onsdag i dag, men jag är inte ute. Onsdagar är Aka-dagar där studenter dansar, vinglar och minglar runt i sina ovvar. Jag vill också dansa runt i min ovve. Jag vill också lära känna nya människor. Jag vill också andas in den kalla luften medan jag går till bussen när klockan blivit lite för mycket. Men nej, jag är sjuk. Förkyld. Jag har fått ordern att "vara hemma, ta det lugnt". Känns dumt att inte lyda när jag hemskt gärna vill bli frisk. Istället väntar ingefärste på mig i köket. 

Jag kanske ska berätta om mitt flow jag hade förut idag, istället för att deppa ner allt med min förkylning? Nästa fredag är det inlämningsdags igen! Det är en analys av populärkultur som ska in och i dag hade jag verkligen flow. Jag bytte ämne (eftersom jag inte skrivit något på det föregående) och orden bara ramlade ner på pappret! Såna tillfällen måste man ta i akt! Nu är jag faktiskt taggad över att sätta mig ner och skriva mer på den imorgon?! Jag antar att det är så det ska kännas när man vet att man gör någonting som man verkligen vill! 

Anyway, imorgon är en ny dag! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback