Turné, rally och kalas.Oj! Nu har nästan hela första hemma-helgen gått och det är dags för en summering. I fredags gick jag upp rätt runt halv 7, 7 för att kicka igång dagen. Först på schemat var ett besök hos mormor och morfar där Meya var och därefter hade jag klipptid i Askersund. Känns jätteskönt att ha nyklippt hår. Direkt efter styrde jag bilen mot Åsbro där Alva, mat och fikade väntade. Hon är en utav dem jag inte sett på över en månad! Var jättekul att prata ikapp och uppdatera varandra om vad som händer. Blir så lätt att man inte hörs av så ofta som man skulle vilja.

Runt 16 åkte jag vidare till Irma där jag myste med hennes hundar och chillade i hennes tv-rum - precis som vanligt med andra ord. Vi gick ner för att få fika hos farmor och tog oss en turné runtom i Askersund med farmors bil. Spontant och sådär, askersundslivet är verkligen spännande (eller kanske inte). Umgicks med Irma tills klockan var 22. Har verkligen saknat henne, fastän vi hörts av rätt ofta. Jag somnade efter tolv - vänder på dygnet.

Igår stod alarmet på 04:45 och kl 6 befann jag mig på Rejmes, redo att sälja korv och diverse ätbarheter. Jag tyckte det var mycket folk och full rulle hela dagen! Där befann jag mig till kl 19. Fick iallafall umgås mer med mamma, moster och Irma. På kvällen åkte jag till min kusin för att fika, därefter kom min andra kusin och helt plötsligt blev det filmkväll. Det har inte hänt förut så det var väldigt mysigt! Gick och la mig efter tolv - död.

Imorse hade jag inget alarm, men vaknade runt 9 iallafall. Dagen har innehållit cv-skrivande och ett 3-årskalas. Just nu är jag dödstrött men ska försöka packa ner lite grejer då jag åker hem imorgon. Har en föreläsning klockan 13, så hinner gott och väl hem innan!

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback