Nu plockas halsduken fram.

 
Phs; senaste från min insta. Upptäckte nu att de bara är egobilder? Lagom pin.

Hejsan! Denna dag alltså... Jag har varit glad inombords hela dagen pga att jag fick veta att jag kom med i Hype. På något vis har det däremot inte kommit hela vägen ut, vilket resulterat i en halvdan Hanna. Har ju hört att jag har en tendens till att 1. uppfattas som snäll, rar, gullig, fröken ordningssam, typical nice girl eller 2. dryg, tjurig, bitchig, bossig och det finns liksom inget mellanting. Självklart föredrar jag nummer 1,  men det händer rätt ofta att nummer 2 blir det visas. Nummer 1 kan beskrivas som hjälpsam, trevlig och gullig, nummer 2 är den personen du får när du spoilat slutet på en serie/film/bok. Bara älskar min personlighet.

Iallafall, denna dag då. Har haft föreläsning från 10-15 med en timmes lunch. Mitt huvud kändes som mos. Känner att jag verkligen måste ta med mig mackor utöver matlådan för att ha någerlunda fokus! Trodde inte det var så svårt att koncentrera sig och BARA lyssna, men ah, det tar ska jag säga er! Det är hur mycket information som helst och det går rätt fort också. Kurslitteraturen dödar mig, men jag försöker. Har haft en paus nu, men ska läsa ut kapitlet jag håller på med tills imorgon. Ligger egentligen efter med flera kapitel i en annan bok, men raderna bara flyter ihop. Bara älskar att plugga.

Efter skolan gick jag ner på stan för att inhandla nytt paraply och sykit - kom hem sent. Ska vi prata om dagens väder också? KALLT. HÖST. HALSDUK. Usch. Mys. Hösten har alltså kommit till Jkpg. Imorgon ska vädret bli något varmare, men istället ska det regna?! WTF?!

Anyway, nu ska jag göra mig en kopp te och läsa kurslitteraturen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback